Kínai kolléganőm együtt tolta a kolbászt a túrós palacsintával. Amikor kérdeztem, hogy jó-e ez így, csak jóízűen ezt mondta, mi kínaiak szeretjük keverni a dolgokat. A gyerekei pedig izgatottan ugráltak körbe a palacsinta utánpótlás sütésekor és hüvelykujjukat felmutatva mondták, hogy "lekker, lekker", ami a finom, szép és egyéb kedvességek szinonímája.
Az este jól sikerült nagyon, úgy tűnt mindenki szereti a magyar konyhát, a jó étel pedig derűssé tesz, gulyásban meg egyébként is verhetetlen vagyok...:-))
Viszont nagyon szomorú, hogy egy olyan kiváló kolbász, mint a Gyulai a végnapjait éli, pedig a péntek este rá a bizonyíték, hogy bárhol megállná a helyét. Pénteken olasz, dán, kínai, holland, román, magyar fogyasztók egyértelműen, egyöntetűen azt nyilatkozták, hogy kiváló. Hogy lehet, hogy mégsem megy az üzlet?
Vendégváró gyulai kolbászos falatkák |
Készül a gulyás + palacsinta vacsora |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése